Härom dagen fick jag detta brev ifrån arbetsförmedlingen. Där står att de återkallar mitt deltagande i jobb & utvecklingsgaranti - programmet då " målet kommer inte kunna nås ", vilket med andra ord betyder att de kommer inte kunna hjälpa mig att komma ut på arbetsmarknaden. 

Det hade jag kunnat tala om för dem redan från dag 1. Jag hade en handläggare på AF för flera år sedan som ordagrant sa till mig.

 - Jag kan hjälpa dig med ganska mycket FÖRUTOM att ordna ett jobb åt dig.

AF tycker med sitt brev att jag inte har engagerat mig tillräckligt mycket i deras " vuxendagis-program " som de har att erbjuda. Jag har sprungit hos diverse jobbcoacher, fas 3 - sysselsättningar och nu senast på Arcus som också är ett typ av jobbcoachföretag där man skulle sitta 1 gång i veckan på deras föreläsningar och lyssna på självklarheter och annat dravel så att jag höll på att ruttna. Bl.a om sin självkänsla,självinsikt, självförtroende samt annat skitsnack.

Vad en föreläsning om ovanstående har med att söka jobb att göra är för mig ooootroligt långsökt.

Så vad som gäller nu när man inte längre är med i deras jobb & utvecklingsgaranti är just nu väldigt oklart. De har inte informerat ett dugg om vad som gäller i detta läge vilket jag tycker är fruktansvärt uruselt. Men det kommer säkert ett nytt brev om det senare.

Eller så kanske jag måste ansöka om försörjningsstöd till hela hyran och alla räkningar m.m fr.o.m nu.

Den som lever får se...